Verkon valvonta

Verkon valvonnan avulla voit katsoa tietokoneen verkon toimintatietoja reaaliaikaisesti, estää verkon toimintaa tai luoda verkko- ja pakettisääntöjä tietokoneeseesi asennettuja sovelluksia varten.

Näin voit siirtyä Verkon valvonnan asetuksiin:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Verkon valvonta-kohdan Näytä -painiketta.

Tämä avaa Verkon valvonta -ikkunan.

Verkon toiminta -osio näyttää kaikki aktiiviset verkkoyhteydet. Se näyttää sekä tulevat että lähtevät yhteydet. Voit estää kaikki verkkoyhteydet Estä kaikki verkkoliikenne -linkillä.

Avoimet portit -osio näyttää kaikki avoimet verkkoportit. Tässä osiossa voit myös luoda verkko- ja pakettisääntöjä sovelluksia varten.

Verkkoliikenne-osio näyttää tulevan ja lähtevän verkkoliikenteen määrän tietokoneesi ja muiden tietokoneiden välillä verkossasi.

Estetyt tietokoneet -osio sisältää luettelon niiden etätietokoneiden IP-osoitteista, joissa Verkkohyökkäysten esto on havainnut verkkohyökkäysyrityksiä ja joiden verkon toiminnan se on estänyt.